Gjuha shqipe dhe historia e saj

Gjuha shqipe dhe historia e saj Gjinia: Gjuhësi. Autori: Shaban Demiraj. Shtëpia botuese: "Onufri". Viti i botimit 2013. Faqet e librit 424. ISBN 978-9928-164-77-3