Gjuha sllovene

gjuhë Indo-Evropjane i takon familjes së gjuhëve Sllave
(Përcjellë nga Gjuha sllovenisht)

Gjuha Sllovene (sllovenishtja) është një Gjuhë Indo-Evropiane, ajo i takon familjes së gjuhëve Sllave.

Slovene
Familje gjuhësore
Default
  • Gjuha sllovene
Statusi zyrtar
Gjuhë zyrtare në
Sllovenia
Kodet gjuhësore
ISO 639-3

Shiko dhe këtë

Redakto