Gjurë-Reçi

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës
Flag of Albania.svg Gjurë-Reçi
Noimage.png
Emri: Gjurë-Reçi
Qarku: Qarku i Dibrës
Rethi: Rrethi i Dibrës
Komuna: Komuna Zall-Reç
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Gjurë-Reçi është një fshat në Shqipëri...

GjeografiaRedakto

DemografiaRedakto

EkonomiaRedakto

HistoriaRedakto

Shih dhe këtëRedaktoLidhje të jashtmeRedakto