Gjurgjedell është një vendbanim në komunën e Kaçanikut, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Gjergjaj dhe Kodërtrim.

Gjurgjedell
Kodërtrim
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto