Glenn Theodore Seaborg lindi më 19 prill 1912 në Ishpeming, Michigan dhe vdiq më 25 shkurt 1999 në Lafayette, Kaliforni. Ishte kimist amerikan si dhe fizikan bërthamor. Për punën e tij lidhur mbi izolimin dhe identifikimin e transuranëve u shpërblye me çmimin Nobel.

Glenn Theodore Seaborg (1964)