Hape menynë kryesore
Medajoni i Çmimit Nobel

Çmimi Nobel është mirënjohje që ju ndahet nga Shoqëria Nobel, shkencëtarëve dhe personave që kontribojnë në shkencë dhe zhvillimin kulturor të njerëzimit.

Përmbajtja

Lëmitë e ndarjes së Çmimit NobelRedakto

Për fizikëRedakto

Çmimi Nobel në fizikë për vitin 2006 i është ndarë fizikantëve amerikanë Xhon Mather dhe Xhorxh Smoot për kontributin e tyre në shpjegimin e pranisë së rrezatimit të lashtë kozmikunivers.

Shiko dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto