Glloboçicë është një vendbanim në komunën e Kaçanikut, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Qafëshkabë dhe Qafëmal.

Glloboçicë
Qafëmal
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto