Goa është shtet jugperëndimor i Indisë me popullësi rreth 1.5 milion. Kryeqyteti i shtetit është Panaxhi.[1] Goa është shteti i më i vogël i Indisë sipas sipërfaqjes dhe i 4ti më i vogël sipas popullësisë.

Vendndodhja e Goës në Indi


BurimeRedakto