Gobseku (frëngjisht: Le Gobseque) është një roman i shkrimtarit francez Honore dë Balzak.

Subjekti Redakto

Përkthimi në shqip Redakto

U përkthye për herë të parë nga Tajar Zavalani me titullin "Fajdexhiu Gobseck" dhe u botua më 1944. Më pas pati një variant tjetër të përkthyer nga Vedat Kokona, botuar më 1970[1].

Burimet Redakto

  1. ^ Kërkim "Gobsek" në bksh.al.