Hape menynë kryesore

HistoriaRedakto

Ikanakë nga Gruda pas përcaktimit të kufijve dhe fatkeqësisë së mbetjes të trevave shqiptare në territorin e Malit të Zi, u vendosën në afërsi të Shkodrës duke formuar fshatin e Grudës së Re.[1]

ReferimetRedakto