Gumnishti (Vushtrri)

fshat në Kosovë
(Përcjellë nga Gumnishti)

Gumnisht është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Maletaj.

Gumnisht
Maletaj
Fshat

Gjeografia

Redakto

Fshati përbëhet nga katër lagje: Hyseni, Mehmeti, Ismajli dhe Zeka.

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto