Guri i Zi është një fshatkomunën Gur i Zirrethin e ShkodrësShqipërisë.

Guri i Zi

Gjeografia

Redakto

1950 u zbulua shpella e Gajtanit, pranë këtij fshati nga speleologët Myftar Uruçi dhe Gëzim Uruçi.

Shih edhe

Redakto