Gurra e Madhe

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës
Flag of Albania.svg Gurra e Madhe
Noimage.png
Emri: Gurra e Madhe
Qarku: Qarku i DIBRES
Rethi: Rrethi i Matit
Komuna: Komuna Gurrë
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Gurra e Madhe është një fshat në Shqipëri...

GjeografiaRedakto

DemografiaRedakto

EkonomiaRedakto

HistoriaRedakto

Shih dhe këtëRedakto

((Komuna Gurrë)) pershendetje nga greqia

== Lidhje të jashte.

Irelanda,pershendet