Há dias assim (Ka ditë si ajo) është këngë nga Filipa Azevedo, e cila fitoi Festival da Canção 2010 (Fesivalin e Këngës 2010), dhe do riprezantojë PortugalinëFestivalin Evropian të Këngës 2010 [1]. Këngë është e shkruar dhe kompozuar nga Augusto Madureira.

Flag of Portugal.svg Há dias assim
Festivali Evropian i Këngës 2010
Shteti Portugalia
Performues Filipa Azevedo
Gjuha Portugeze
Kompozitorë Augusto Madureira
Tekstshkrues Augusto Madureira
Performanca e Finales
Paraqitjet tjera
◄ Todas as Ruas do Amor (2009)   

Shiko edheRedakto

ReferimetRedakto