Hajla e Vranocit (serbisk Врановачка Хајла; albansk Hajla e Vranocit) është një mal me lartësi 2281 metra mbi nivelin e detit dhe është pjesë e kufirit ndërmjet Kosovës, Serbisë dhe Malit të Zi. Mali është pjesë e Bjeshkës së Hajlës dhe Alpeve Shqiptare.

Shih edhe

Redakto