Hans Wiklund (lindi më 17 shtator 1964) është gazetarë, kritikues dhe moderator suedezë. Wiklund ka marrë pjesë në programin Bionytt në TV4 së bashku me Nils Petter Sundgren dhe në WipeoutKanalin 5.

Më 2005-2006, ai udhëhoqi Go C në Kanalin+ dhe më 2010 ishte së bashku me moderatorin Hannah Graaf Karyd në programin Miljoenlotteriet Lyckohjulet. Wiklund është gjithashtu një mysafir i rregullt në programin në Äntligen morgonMix Megapol.

Ai ishte i martuar me fotomodelen Emma Sjöberg dhe së bashku kanë dy fëmijë.[1]

Referimet

Redakto
  1. ^ http://www.aftonbladet.se/wendela/article324722.ab