Howard Sounes

shkrimtar britanik

Howard Sounes (lindi më 1960) është autor, gazetarë dhe biograf britanezë. Ai e filloi karrierën e tij si gazetarë si raportues i stafit për Sunday Mirror. Gjatë moshës së tij të adoleshencës së tij, ai ka qenë fans i këngëtarit Bob Dylan dhe në fillim të vitit 1990, ai bëri një hulumtim të biografisë së Dylanit. Ai ka intervistuar mbi 250 njerëz, përfshirë anëtarët e Dylanit, Zimermman, familjet Lownds dhe Rutman, poashtu ish-të dashurat përfshirë Suze Rotolo, motrën e saj Carla, nënën e saj Mary, shokët dhe muzikantët.

Howard Sounes

Lidhje të jashtmeRedakto