Hoxhaliu, Hodzhallë ose Ivanjani (azerbajxhanisht: Xocalı ose خوجالی) është qytet dhe komunëAzerbajxhanin jugperëndimore (Karabag) e cila administrativisht i takon rajonit Hoxhali.

HistoriaRedakto