Identifikues digjital objektesh


Digital Object Identifier (shkurt: DOI) (shqip: „Identifikues dixhital objektesh) është një identifikues i qartë dhe i vazhdueshëm për objekte fizike, dixhitale ose abstrakte.

Lidhje të jashtmeRedakto

Burimi i informacionitRedakto

Shiko edheRedakto