Ilirët, historia, jeta, kultura, simbolet e kultit

Ilirët, historia, jeta, kultura, simbolet e kultit Autori: Aleksandër Stipçeviq. Botuesi: Toena. Faqet e librit 516.

Historia e ilirëve, jeta, kultura dhe simbolet e tyre parë nën këndvështrimin e historianit kroat Aleksandër Stipçeviq.Ai ne kete liber ka pershkruar gjithqka per iliret si besimet ,veprimtarin e tyre etj.Lexoni kete liber per me shum njohuri.