Ilir Belliu (Korçë, 1971 - Mali i Dajtit, 2001) ka qenë ndër poetët shqiptar që spikatën pas rënies së regjimit komunist në Shqipëri.[1]

Tituj Redakto

  • Vetmi me njerëz, Korçë: Bota e re, 1992;
  • Një lumë i vogël në kafkën time, 2002;
  • Murgu i muzgut, Tiranë: Toena, 2005 ISBN 99943-1-005-4

Referime Redakto

  1. ^ Tufa, Agron (6 gusht 2011). "Shndritja dhe shuarja e një meteori". fjalashqip.com.{{cite web}}: Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës (lidhja)