In concerto është albumi i parë live cd-dvd i këngëtarit italian Marco Carta ; Cd është i përbërë nga 13 këngë live të regjistruara në koncertet e ndryshme te turit të gjate veror në shumë qytete italiane me bandën e tij plus Un grande libro nuovo, singulli i dyte i marre nga Ti rincontrerò, albumi i parë i këngëtarit nga Sardenja. "Vita" në versionin live është e disponueshme vetëm në dyqanin virtual iTunes dhe kështu nuk është në diskun fizik.

Dvd-ja përmban imazhet e koncertit të madhë të 6 korrikut në Anfietatrin Roman të Cagliari-t dhe një prapaskene e këndshme e etapave të tjera te tour-it.

Pas 14 javësh pranie në klasifikimin e shitjeve Fimi/Nielsen In concerto arrin në 36.500 kopie të shitura dhe fiton një disk te arte.

KëngëtRedakto

CDRedakto

 1. Un grande libro nuovo (album version) 4:11
 2. Ti rincontrerò [live] 3:49
 3. Io amo [live] 3:04
 4. Cielo nel cielo [medley e "Somewhere Over The Rainbow" e "What A Wonderful World"] [live] 4:12
 5. La donna cannone [live] 4:41
 6. Quando nasce un amore [live] 4:04
 7. Per sempre (akustike) [live];4:20
 8. A chi (Hurt) [live] 3:15
 9. It ain't easy [live] 3:18
 10. Ti pretendo [live] 4:36
 11. E tu (live) 4:47
 12. Anima di nuvola [live] 3:46
 13. No potho reposare (këngë e famshme ne Sardenja) [live] 5:12
 14. Destinazione paradiso [live] 4:14

DVDRedakto

 1. Let me entertain you [intro]
 2. Per sempre
 3. E tu
 4. A chi (Hurt)
 5. La donna cannone
 6. Io amo
 7. It ain't easy
 8. Anima di nuvola
 9. Ti rincontrerò
 10. When a man loves a woman
 11. Sorry seems to be hardest word
 12. You're the first, the last, my everything
 13. Cielo nel cielo [medley e "Somewhere Over The Rainbow" dhe "What A Wonderful World"]
 14. Ti pretendo
 15. Un grande libro nuovo
 16. Quando nasce un amore
 17. Destinazione paradiso
 18. No potho reposare


Ecja ne klasifikimet muzikoreRedakto

ITA album chart(FIMI)
Jave 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15
Pozicioni 20 10 20 33 39 52 76 84 66 64 84 93 74 96 --