Isuf Gjinali (Tiranë, 1874 - 30 tetor, 1930) ka qenë ushtarak i Perandorisë Osmane dhe i shtetit shqiptar, më tej ministër i Luftës.

Biografia

Redakto

Referimet

Redakto