Jan Smit (lindur më 31 dhjetor 1985) është një këngëtar holandez, prezantues televiziv, aktor dhe drejtor futbolli. Smit kryesisht këndon këngë holandeze në një zhanër të njohur si muzikë Volendam. Përveç karrierës së tij solo, në vitin 2015 u bashkua me SCHLAGER trio KLUBBB3, dhe në vitin 2017 De Toppers. Si prezantues televiziv, ai ka punuar në programe si këngëtarët më të mirë në Holandë dhe Festivalin e Muzikës në shesh. Që nga viti 1999, Smit ka shërbyer si një ambasador në SOS Fshatrat e Fëmijëve, dhe është anëtar i bordit për klubin e futbollit FC Volendam.


Jan Smit
Labeli@broodjebroodje

Jeta Redakto

The Toppers Redakto

Prezantues televiziv Redakto

Jeta private Redakto

Referimet Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

  • (në holandisht) Jan Smit, faqja zyrtare
  • (në gjermanisht) Jan Smit, faqja zyrtare
Parardhësi 
  Erez Tal, Bar Refaeli, Assi Azar dhe Lucy Ayoub
Prezantuesit e Festivalit Evropian të Këngës
(me Edsilia Rombley dhe Chantal Janzen)

2020
Pasardhësi 
-