Jeremy Jackson

aktor amerikan

Jeremy Dunn Jackson është nja aktor dhe këngëtare i lindur me 16 tetor 1980California SHBA.

Donna D'Errico and Jeremy Jackson.jpg

Është shumë i njohur në rolin e tij Hobie Buchannon në serialin e famshëm Baywatch.

FilmografiaRedakto