Jerry Lee Bird (3 shkurt 1934 - 16 korrik 2017)[1] ishte basketbollistë amerikanë.

Informacionet
Emri dhe Mbiemri: Jerry Bird
Ditëlindja: 3 shkurt 1934
Vendlindja: Corbin, Kentucky
Ditëvdekja: 16 korrik 2017
Kombësia: Amerikanë
Gjatësia: 1.98 m
Pesha: 95 kg
Pozita: Forward
Numri: 7

Ai ka luajtur në kolegj për Universitetin e Kentakit.

Ai ka luajtur për New York Knicks (1958–1959) në NBA për 11 ndeshje.

Referimet

Redakto