Jessica Toxica (sq. Jessica helmuese) është seria e 4 e sezonit të parë të serialit meksikan Mujeres asesinas.

U shfaq për herë të parë në 26 qershor 2008, me aktore kryesore Alejandra Barros.

Jessica është një grua që burri e keqtrajton. Ajo vendos ta tradhëtojë dhe fillon ti hedhi doza helmi të pakta. Mbas 3 vjetësh ai vdes. Ajo akuzohet për vrasjen e tij me paramendim me 12 vjet burg. Gjatë dënimit nuk pranoi ta takoj kurrë birin e saj, vetëm nënën. Vdes gjatë burgimit nga kanceri.

InterpretojnëRedakto

Alejandra Barros ... Jéssica Suárez

Odiseo Bichir ... Rodolfo Ramírez

Roberto Blandón ... Luis Castillo

Otto Sirgo ... Dr. Manzanos

Luz María Jerez ... Clara Fernández

Justo Martínez ... Nicolás Ramírez

Socorro Bonilla ... Norma

Pedro Torres ... Sacerdote

Adrian Islas ... Dany Ramírez

Atenea Seamanduras ... Jéssica e vogel

María Rojo ... Emma Ramírez

Rosa Maria Bianchi ... Sofía Capellán

Mauricio Castillo ... Forense Gerardo

Renato Bartilotti ... Toger Camacho

Laisha Wilkins ... toger Alvarez