26 qershor është dita e 177 e Kalendari Gregorian prandaj mbeten 188 ditë deri fundi i vitit.

Muajt
Janari Korriku
Shkurti Gushti
Marsi Shtatori
Prilli Tetori
Maji Nëntori
Qershori Dhjetori
Ditët historike
Maji · Qershori · Korriku
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Ngjarje

Redakto

2015 - Legalizimi i martesave homoseksuale (LGBT) ne SH.B.A

Lindje

Redakto

Vdekje

Redakto

Festa dhe përvjetore

Redakto
  • Dita Ndërkombëtare në Mbështetje të Viktimave të Torturës
  • Dita Botërore e Luftës kundër Drogës.