Jetë me kujtime libër me autor Arben Puto. Botuar në Tiranë nga "Elve", viti i botimit 2015. Faqet e librit 260.

Libri i historianit Arben Puto, rrëfen fëmijërinë, rininë dhe mandej karrierën e tij. Në të kanë zënë vend edhe miqtë e tij në kohë të ndryshme, studimet në Gjirokastër, Korçë, e më pas në Itali dhe Bashkimin Sovjetik.