Jo Wilfried Tsonga

lojtar tenisi francez

Jo Wilfried Tsonga i lindur në 17 prill 1985. Ai është lojtar tennisi Francez. Është lindur në Le Mansh te Francës, nena e tij franceze Evleny dhe Babai i tij nga Didier. Tsonga është pjesëtar i klubit Tennis Club de Paris ai është nr 5 në rankun botëror.