Just a Little More Love

album nga David Guetta

Just a Little More Love është një album debutues i studios nga David Guetta, i lëshuar më 10 qershor, 2002 nga Virgin Records France. Albumi ka vokalistë kryesor, Chris Willis dhe Barbara Tucker. Kënga kryesore, ashtu si dhe titulli i albumit "Just a Little More Love" u regjistrua në vetëm 30 minuta.[2].Më vonë ajo u bë remix nga Wally Lopez dhe më pas u paraqit edhe në MoS: Clubbers Guide 2004 dhe në filmin The Football Factory. Katër kënga ishin të lëshuara nga albmi: "Just a Little More Love", "Love Don't Let Me Go", "People Come People Go" dhe "Give Me Something". "Love Don't Let Me Go" ishte rilëshuar në 2006 si një remix nga grupi The Egg.

Just a Little More Love
Just a Little More Love kopertina
Studio album nga David Guetta
Lëshuar më 10 Qershor 2002 (2002-06-10)
Inçizuar më 2001-2002
Zhanri Electro house, Funky house, Vocal house, French house, EDM
Zgjatja 49:06
Label Virgin
Producent(e) David Guetta, Joachim Garraud
Review

3/5 starsStar full.svgStar full.svgStar empty.svgStar empty.svg[1]

Kronologjia e David Guetta
Just a Little More Love
(2002)
Guetta Blaster
(2004)
Këngët prej Just a Little More Love
 1. "Just a Little More Love"
  Lëshuar më: July 14, 2001
 2. "Love Don't Let Me Go"
  Lëshuar më: February 28, 2002
 3. "People Come People Go"
  Lëshuar më: July 12, 2002
 4. "Give Me Something"
  Lëshuar më: October 6, 2002

Lista e këngëveRedakto

 1. "Just a Little More Love" (featuring Chris Willis) - 3:20
 2. "Love Don't Let Me Go" (featuring Chris Willis) - 3:36
 3. "Give Me Something" (featuring Barbara Tucker) - 5:44
 4. "You" (featuring Chris Willis) - 3:23
 5. "Can't U Feel the Change" (featuring Chris Willis) - 4:53
 6. "It's Alright (Preaching Paris)" (featuring Barbara Tucker) - 3:49
 7. "People Come People Go" (featuring Chris Willis) - 3:19
 8. "Sexy 17" (featuring Juan Rozof) - 3:27
 9. "Atomic Food" (featuring Chris Willis) - 3:09
 10. "133" - 3:41
 11. "Distortion" (featuring Chris Willis) - 3:11
 12. "You Are the Music" (featuring Chris Willis) - 5:58
 13. "Lately" - 1:39
International Version
 1. "Just a Little More Love (Wally Lopez Remix Edit)" (featuring Chris Willis) - 3:45
 2. "Love Don't Let Me Go" (featuring Chris Willis) - 3:36
 3. "Give Me Something" (featuring Barbara Tucker) - 5:44
 4. "Can't U Feel the Change" (featuring Chris Willis) - 4:53
 5. "It's Alright (Preaching Paris)" (featuring Barbara Tucker) - 3:49
 6. "Sexy 17" (featuring Juan Rozof) - 3:27
 7. "Atomic Food" (featuring Chris Willis) - 3:09
 8. "You" (featuring Chris Willis) - 3:23
 9. "Distortion (Vocal Edit Remix)" (featuring Chris Willis) - 3:11
 10. "Just for One Day (Heroes)" (featuring David Bowie) (Radio Edit) - 3:00
 11. "You Are the Music" (featuring Chris Willis) - 5:58
 12. "Lately" - 1:39
 13. "Just a Little More Love (Elektro Edit)" (featuring Chris Willis) - 3:20

ReferencesRedakto