Jusuf Alibali.JPG

Jusuf Alibali (1922-2003) lindi ne Shkodër . Jurist dhe gazetar. Studioi fillimisht në Firenze të Italisë dhe me pas në Universitetin e Moskës. Më 1946 hapi emisionin në gjuhën shqipe të Radio Moskës. Për shumë vite punoi përgjegjës i redaksisë së jashtme në gazetën “Zëri i popullit” deri sa u internua familjarisht për shkaqe politike.

ReferimetRedakto