9 nëntori është dita e 313-të e kalendarit gregorian (dita e 314-t në vitin e brishtë) - kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 52 ditë.


Muajt
Janari Korriku
Shkurti Gushti
Marsi Shtatori
Prilli Tetori
Maji Nëntori
Qershori Dhjetori
Ditët historike
Tetori · Nëntori · Dhjetori
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30


Ngjarje

Redakto
 
Muri i Berlinit - 1986

Lindje

Redakto

ngjarje

Vdekje

Redakto

Festa dhe përvjetore

Redakto

Referime

Redakto
  1. ^ Ismet Azizi. "Në prag të 90 vjetorit të vrasjeve masive në Shahoviq të Sanxhakut". ekonomia-ks.com. Marrë më 10 nëntor 2014.