Ngjarje Redakto

Lindje Redakto

Janar Redakto

Shkurt Redakto

Mars Redakto

Prill Redakto

Maj Redakto

Qershor Redakto

Korrik Redakto

Gusht Redakto

Shtator Redakto

Tetor Redakto

Nëntor Redakto

Dhjetor Redakto

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:

Vdekje Redakto

  • 17 maj - Haki Stërmilli, nëpunës, publicist, shkrimtar dhe deputet shqiptar (l. 1895).

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre