31 dhjetori është dita e 365-të e kalendarit gregorian (dita e 366-t në vitin e brishtë) - kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 0 ditë.


Muajt
Janari Korriku
Shkurti Gushti
Marsi Shtatori
Prilli Tetori
Maji Nëntori
Qershori Dhjetori
Ditët historike
Nëntori · Dhjetori · Janari
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


Ngjarje Redakto

Lindje Redakto

  • 1940- Apollon Gjebrea , Doktor i shkencave, mjek dhe reformues i Pedagogjisë mjekësore si dhe ringritës i shërbimit shëndetsor në Lezhë pas luftës së dytë botërore.
  • 1981 - Delta White, aktore pornografike

Vdekje Redakto

Festa dhe përvjetore Redakto

  • 335. -Vatikani dhe Kisha Ortodokse kremtojnë Shën Silvestrin, Peshkopin i cili jetoi dhe ndihmoi në drejtimin e Perandorit Kostandin.