7 dhjetori është dita e 341-të e kalendarit gregorian (dita e 342-t në vitin e brishtë) - kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 24 ditë.

Muajt
Janari Korriku
Shkurti Gushti
Marsi Shtatori
Prilli Tetori
Maji Nëntori
Qershori Dhjetori
Ditët historike
Nëntori · Dhjetori · Janari
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


Ngjarje

Redakto
 
Fotografia Merkeri i Kaltër e realizuar nga ekipi i programit Apollo 17.

Lindje

Redakto

Vdekje

Redakto

Festa dhe përvjetore

Redakto