1 janari është dita e parë e Kalendarit Gregorian dhe mbeten 364 ditë deri fundi i vitit.

Ditët historike
Dhjetori · Janari · Shkurti
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Ngjarje

Redakto

Lindje

Redakto

Vdekje

Redakto

Festa dhe përvjetore

Redakto