Ditët historike
Dhjetori · Janari · Shkurti
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


Ngjarje

Redakto
  • 1777 - Në Betejën e Princeton, ushtritë kontinentale e kolonive Trembëdhjetë nën Gjeneral George Washington mundi njësitë britanike
  • 1925 - Benito Mussolini bëhet diktator.

Lindje

Redakto


Vdekje

Redakto

Festa dhe përvjetore

Redakto