Ngjarje

Redakto
  • SK Tirana, e njohur edhe si 17 nëntori Tirana kampione e Shqipërisë në futboll.
  • Përfundon kolektivizimi i bujqësisë në të gjitha zonat fushore dhe në një pjesë të zonave kodrinore. Rreth 85% e të gjithë sipërfaqes së tokës që zotëronte fshatarësia ndodhet tashmë e kolektivizuar.