Viktor Çaro

aktor

Viktor Çaro ka lindur në shkurt 1953 dhe eshte nje aktor shqiptar me pjesmarje në shumë filma të prodhuar nga Kinostudio Shqipëria e Re.

Në shumë filma ka marë pjesë në role kryesorë si edhe në ato episodik. Disa nga filmat janë:

  • Vëllezër dhe shokë........
  • Dritat e Qytezës........
  • Liri a vdekje........
  • Dita e parë e emërimit........
  • Gracka........ oficer Gjergji
  • Dora e ngrohtë........
  • Verë e nxehtë e 41-shit........