Alan Moore lindi më 18 nëntor 1953Northampton. Është një shkrimtar anglez, i famshëm për veprat e tij me ndikim në stripa, përfshi këtu edhe graphic novel të mirëpritura si Watchmen, V for Vendetta, The League of Extraordinary Gentlemen dhe From Hell.

Alan Moore
U lind më18 nëntor 1953
Northampton
KombësiaAnglez
Gjinitë letrarestrip, science fiction, fiksion, jo-fiksion