Kështu foli Zarathustra: Libër për çdokënd dhe askënd (gjermanisht: Also sprach Zarathustra: Ein Buch für Alle und Keinen) është një vepër e filozofit gjerman Fridrih Niçe (Friedrich Nietzsche) e shkruar në katër pjesë prej vitit 1883 deri më 1885.

Kopertina e botimit origjinal në vitin 1883

Përmbledhje Redakto

Stili Redakto

Kritikët Redakto

Shih edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto