Kafeja e Fundit është film shqiptar i vitit 2010. Ka një gjatësi kohore prej 12 minutash.

Prodhuar nga Dionis Papadhimitri dhe si regjizor Vasian Lami.


Interpretojnë Redakto

Vasjan Lami

Rajmonda Bulku