Poni pershkrim objektiv. Une pashe nje poni ne ngjyre te bardhe dhe te zeze.Ato ishin shume miqesor.Bishtin e kishin shume te gjate dhe floket i kishin shume te buta.I bardhi ishe me i vogel se tjetri.I bardhi i kishte syte ne ngjyre blu dhe ai i ziu i kishte syte ne ngjyre kafe.I ziu ishte shume i gjate ndersa i bardhi ishte i vogel.