Coordinates: 62°18′N 6°42′W / 62.3°N 6.7°W / 62.3; -6.7

Kalsoyarfjørður (ˈkalsjaɹˌfjøːɹʊɹ), ose Kalsøfjord në gjuhën daneze, është një ngushticë e Ishujve Faroe e cila ndodhet mes ishujve Kalsoy në perëndim dhe Kunoy në lindje.

Kalsoyarfjørður dhe ishujt Kalsoy (majtas) dhe Kunoy (djathtas).