Kambriku është pëlhurë e bardhë dhe e hollë prej pambuku ose prej liri, që përdoret për çarçafë, për veshje të brendshme etj.[1].

Batist


Burim i të dhënave Redakto

  1. ^ Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980