Kanguri, dallendryshja dhe trumcaku (film)

Përmbajtja e filmitRedakto

Një dallëndyshe duhet të zmadhojë folenë e saj dhe duhet të marrë një leje të pamundur për të marrë lëshuar nga administratori Kangur. Një ditë dallëndysha takon një trumcak që i jep asaj disa këshilla të veçanta. Disa kohë më vonë, dallëndysha gëzon folenë e saj të re të madhe.

[1]

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto