Kantoni Appenzell Innerrhoden

Kanton Appenzell Innerrhoden është një kanton në verilindje të Zvicrës.

Appenzell Innerrhoden
Appenzell Innerrhoden
Flamuri i Appenzell Innerrhoden
Stema zyrtare e Appenzell Innerrhoden
Location of Appenzell Innerrhoden
Sipërfaqja vendi25ti
Popullsia
 • Gjithsej15.000
 • Vendi26ti

Gjermanisht: Appenzell Innerrhoden; frëngisht: Appenzell Rhodes-Intérieures; italisht: Appenzello Interno; Rätoromanisch: Appenzell Dadens; anglisht: Appenzell Innerrhoden oder Appenzell Inner Rhodes.

BashkitëRedakto

Kantoni ka 6 bashki dhe nuk është i ndarë në rrethe.

Shih edheRedakto