Karadak (serbisht: Карадак/Karadak) është fshat në komunën e Rashkës, Serbi.

Karadak
Fshat

DemografiaRedakto

Në këtë vendbanim jetojnë 61 banorë të moshës madhore., dhe ka 24 ekonom familjare. Ky vendbanim karakterizohet me strukturë nacionale të popullsisë. 68.05% janë deklaluar si jugosllav. serb 29% të panjohur rreth 3%.

Lidhje të jashtmeRedakto