Shkrimtar i viteve 90. I zgjuar, i dashur nga publiku, i perzgjedhuri i mbretereshe Elizabetes dhe burri Armenia Curry, princeshes Rumune. Vdiq ne 2017 nga zhurma e larte qe i demtoi veshin muzikor.